Тези, които някога са се влюбвали, знаят много добре колко

...
 Тези, които някога са се влюбвали, знаят много добре колко
Коментари Харесай

5 странни причини, зарради които мъжете се влюбват

 Тези, които в миналото са се влюбвали, знаят доста добре какъв брой мъчно е да разбираем за какво сме харесали избран човек. И все пак психолозите непрестанно вършат проучвания, пробвайки се да схванат природата на това възприятие.
Прочетете още
Уникалната съгласуемост на заниманията: Понякога двама души са неотлъчно свързани посредством споделен интерес или занимание. Този специфичен аспект на съвместимостта може да ги сплоти и сътвори неповторима връзка, която води до влюбване.

Харизматичната персона и възприятието за комизъм: Чувството за комизъм и харизмата са доста мощни фактори за привличане. Ако една жена има ексцентричен, изтощителен или необикновен смисъл за комизъм, може да притегли вниманието на мъж и да го очарова.

Неочакваните житейски условия: Има случаи, в които мъжете се влюбват в жена заради непредвидени условия в живота, които ги събират дружно. Това може да бъде спасяваща обстановка, взаимно прекарване на предизвикателство или споделено преживяване на нещо неповторимо.

Магнетичната персона и самодостатъчността: Жени със мощна персона и убеденост в себе си могат да притеглят вниманието на мъжете. Техните самостоятелност и дарба да бъдат сполучливи и изпълнени в живота може да ги направи извънредно привлекателни.

Тайнствеността и загадъчността: Мъжете постоянно се притеглят от дами, които задържат дадена степен на загадъчност и тайнственост. Необичайната прелест на непознатото може да провокира интерес и мощни страсти.

Тези аргументи, заради които един мъж може да се влюби в една жена, са единствено част от необятния набор от вероятни фактори. Влюбването е комплициран и самостоятелен развой, който се основава на неповторими и персонални страсти и усещания.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР